• yarn through space and time

kabouters Wouter en Lisa

9 december 2020
Wouter en Lisa : Woutertje kaboutertje, wiebel wiebel wiebel woep. Piepklein kaboutertje komt als ik roep, Woutertje kaboutertje, wiebel wiebel wiebel woep Piepklein kaboutertje komt als ik roep.

Manchesters' bijtjes

28 augustus 2019
In de zomer van 2018 bezochten we Manchester, de stad van de bijtjes. Als herinnering aan deze toffe citytrip, heb ik zelf ook een bijtje ter herinnering gehaakt. We gaan zeker nog eens terug ! Livia is een gratis patroon van Daniscreaties . Het is een hele klus om het bijtje te haken, maar het resultaat mag er zeker zijn volgens mij.

Draak Orbit

8 juli 2019
Hoi, Draken zijn fascinerend om naar te kijken en zijn één van de diertjes die ik graag maak. Soms zijn ze kwaadaardig en lelijk, dan weer aaibaar en lief of met een indrukkende schoonheid.Je hebt door heel de geschiedenis verhalen over helden die draken verslaan en verhalen over draken die beschermen. Ik kwam deze mooie tekst onlangs tegen:

Martha Kloek

19 mei 2019
Martha Kloek heb ik speciaal ontworpen voor onze PaasCAL in de Vive Handwerkclub (Facebookgroep). Een PaasCAL is een crochet-a-long. Dit betekent dat iedereen in een groep op regelmatige tijdstippen een deel van het patroon ontvangt en dan samen dit patroon haakt.

ontmoet Brietna

Alle rechten voorbehouden

design by Gowan