• yarn through space and time

Draak Orbit

8 juli 2019
Hoi, Draken zijn fascinerend om naar te kijken en zijn één van de diertjes die ik graag maak. Soms zijn ze kwaadaardig en lelijk, dan weer aaibaar en lief of met een indrukkende schoonheid.Je hebt door heel de geschiedenis verhalen over helden die draken verslaan en verhalen over draken die beschermen. Ik kwam deze mooie tekst onlangs tegen:

Lieveheersbeestje voor Welness Coach Herbalife

2 juni 2019
Gisteren mocht ik samen met familie en vrienden van mijn schoonzus Karolien klinken op haar nieuwe uitdaging als Welness Coach bij Herbalife. We werden verwelkomd door een stralende Karolien die met vol enthousiasme aan haar nieuwe avontuur en carrière begonnen is. Ze had dit zelf nooit voor mogelijk gehouden. Lekkere hapjes, 15-dagen challenge, gelaatsverzorgingen, gezond ontbijt .. allemaal trefwoorden waaraan je Herbalife kan herkennen.

Martha Kloek

19 mei 2019
Martha Kloek heb ik speciaal ontworpen voor onze PaasCAL in de Vive Handwerkclub (Facebookgroep). Een PaasCAL is een crochet-a-long. Dit betekent dat iedereen in een groep op regelmatige tijdstippen een deel van het patroon ontvangt en dan samen dit patroon haakt.

Love and marriage

14 mei 2019
Voor het trouwfeest van een collega wou ik graag een centje meenemen naar het avondfeest. Maar hoe ging ik dit verpakken ? Een weekje eerder was het boek 'geefbeestjes' van Joke Postma uitgekomen. In dit boek vond ik twee lieve dassen. Een ideaal trouwcadeau. Achteraan is er bij de Geefbeestjes namelijk een zakje waar je een centje kan verstoppen. Ideaal toch ?

Harry Potter: huis Zwadderich

25 december 2018
Een tijdje geleden vroeg een collega die grote fan is van Harry Potter of ik eens een muts zou kunnen maken voor hem. Hoe de muts eruit zou mogen zien, mocht ik zelf kiezen. Wat een uitdaging ? Zou ik gaan voor een patronus, een huis... Na even nadenken, koos ik ervoor een muts te maken met het thema van één van de vier huizen. De schoolkinderen in Zweinstein zijn verdeeld over vier afdelingen, die elk hun eigen slaap- en woonvertrek hebben in het kasteel. De afdelingen zijn Griffoendor , Huffelpuf , Ravenklauw en Zwadderich . Elke afdeling heeft haar eigen karakter.

Lady Clementine

22 december 2018
Katten, allemaal katten, in alle kleuren en maten... verzot van katten... juist Brietna, een kattenmadam. Een van de thema's die je regelmatig zal zien terugkeren zijn katten. Miaaaauwww...

ontmoet Brietna

Alle rechten voorbehouden

design by Gowan