Hallo iedereen,

Mijn naam is Wouter kabouter. Kennen jullie mij al? Ik ben een beetje bleekjes omdat ik vooral binnenhuis vertoef. Ik hou er namelijk van om lang in bed te liggen samen met al mijn slaapvriendjes. En als mijn baasjes naar school zijn of gaan werken, speel ik verder mijn mijn andere vrienden, de muisjes. Elke avond sta ik klaar om een tof verhaaltje voor te lezen uit kabouterland. Eén verhaaltje? een versje ?  Nou ja meerdere, vrees ik, ik ben een grote babbelaar.

In de zomer van 2018 bezochten we Manchester, de stad van de bijtjes.
Als herinnering aan deze toffe citytrip, heb ik zelf ook een bijtje ter herinnering gehaakt. We gaan zeker nog eens terug ! 
Livia is een gratis patroon van Daniscreaties. Het is een hele klus om het bijtje te haken, maar het resultaat mag er zeker zijn volgens mij.

Hoi,

Draken zijn fascinerend om naar te kijken en zijn één van de diertjes die ik graag maak. Soms zijn ze kwaadaardig en lelijk, dan weer aaibaar en lief of met een indrukkende schoonheid.Je hebt door heel de geschiedenis verhalen over helden die draken verslaan en verhalen over draken die beschermen.

Ik kwam deze mooie tekst onlangs tegen:

 

Voor vaderdag wilden we in onze handwerkclub Vive graag eens een breiproject lanceren. We kozen om samen Happy Socks te gaan breien. Net als de echte Happy Socks die kousen met vrolijke prints en in ontelbare kleuren voor mannen en vrouwen uitbrengen, wilden we ook graag vrolijke sokken maken.

Marc Markant maakte voor ons een eenvoudig patroon met toffe streepjes. Samen met hem werkten we dit project uit met veel informatie en instructies zodat ook iedereen die nog nooit een sok gebreid had ook kon gaan meedoen. Vanaf 24/05 tot 09/06/2019 gingen velen aan de slag. Er kwamen veel mooie kleurrijke sokken tevoorschijn.

Alle rechten voorbehouden

design by Gowan