Gisteren mocht ik samen met familie en vrienden van mijn schoonzus Karolien klinken op haar nieuwe uitdaging als Welness Coach bij Herbalife. We werden verwelkomd door een stralende Karolien die met vol enthousiasme aan haar nieuwe avontuur en carrière begonnen is. Ze had dit zelf nooit voor mogelijk gehouden.

Lekkere hapjes, 15-dagen challenge, gelaatsverzorgingen, gezond ontbijt .. allemaal trefwoorden waaraan je Herbalife kan herkennen.

 Om haar veel succes te wensen kon een eigen cadeau natuurlijk niet ontbreken. Brietna ging dus vlug nog even aan het werk.Samen met een Aloë Vera plantje (ook een kenmerk van Herbalife) en een vlinder, kwam een lieveheersbeestje haar leven vergezellen.

Een lieveheersbeestje is een geluksbrenger en ook een krachtdier die staat voor transformatie, groei, manifestatie van gedachten en ideeën, beschermend, defensief, sociaal, communicatief en charmant. Een krachtdier kan bij je komen omdat je de kracht van dit dier nog niet gebruikt en het tijd is het te ontwikkelen, of als je deze kracht al hebt het sterker te maken en beter te leren gebruiken. Deze eigenschappen zijn zeker al aanwezig in Karolien en zullen haar zeker helpen als Welness Coach bij Herbalife.

Je kan Karolien zelf ontmoeten bij de Fitsclub Oudenaarde waar ze met veel enthousiasme en een grote glimlach voor jullie klaarstaat. Je kan haar natuurlijk ook een bericht sturen  via messenger, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

Het patroon van het Lieveheersbeestje is terug te vinden als gratis patroon bij Cutedutch.

 

 

 

Alle rechten voorbehouden

design by Gowan