nieuws

Hoi !

Ik ben Véronique, ook gekend onder de naam Brietna. Ik woon in het mooie Gent, België met mijn gezin, inclusief onze katten en hond. Van jongsaf zag ik mijn bomma al regelmatig druk in de weer met allerlei haak- en breiprojecten. Mijn passie heb ik van haar geërfd. Ze blijft tot nu toe mijn grootste inspiratiebron.

Naast een drukke job in payroll, hou ik ervan om in mijn vrije tijd tijd te maken voor de handwerkwereld. Naast het beheer van de Vive handwerkclub op facebook, ligt mijn passie in haken, breien en borduren. Ik maak graag allerlei gehaakte fantasiefiguurtjes van bekende designers of uit eigen inspiratie. Figuurtjes die met veel liefde kunnen als cadeau gegeven worden met de bedoeling dat ze veel warmte, vreugde of troost meegeven aan de ontvangers.

Daarnaast hou ik ook van kleurbreien en lace-breien/haken. Voor deze projecten vind ik veel inspiratie in het verre verleden en in verre landen. Graag maak ik allerlei sjaals, dekentjes, … allerlei spulletjes die een warm, vurig gevoel in mijn en andermans omgeving kunnen geven. Ik hou van koud weer rond me maar van een knusse warmte binnen. Wol is mijn materiaal om een reis door tijd en ruimte te maken en uit de verschillende dimensies breng ik graag veel inspiratie en warmte mee naar deze wereld.

Via deze website laat ik jullie deelgenoten worden van mijn tocht, mijn projecten, mijn inspiratie, mijn creaties. Wil je graag ook dichterbij komen in mijn handwerkwereld en een handwerk bestellen, aarzel niet me te contacteren.

Groetjes
Brietna

Brietna

Alle rechten voorbehouden

design by Gowan